Certificaten

KWALITEIT
Kwaliteitsbewustheid is zeer belangrijk voor een voedselproducent en zeker in het geval van schelpdieren. Daarom staat de waterkwaliteit van de vangstgebieden onder permanente controle van overheidsinstanties. Op onze beurt laten wij ook door externe laboratoria frequent de kwaliteit van onze producten en van het proceswater analyseren. Het belangrijkste is dat in alle geledingen van de onderneming men zich ervan bewust is dat kwaliteit voorop staat. Kwaliteitscontroles beginnen al aan boord en gedurende het productieproces worden cruciale punten continue in de gaten gehouden. 

 

DUURZAAMHEID
Omdat we niet alleen een verleden en een heden hebben, maar ook graag een toekomst willen, staat voor ons duurzaamheid hoog in het vaandel. Onze visserij is MSC gecertificeerd. Onze kweek is deels Bio gecertificeerd. Last but not least gaan wij in de fabriek bewust om met energie en betrekken wij koude en warmte van ons eigen aardwarmte-systeem.

 

ZEKER ZEEUWS
Zeker Zeeuws streekproduct is een onafhankelijk streekkeurmerk dat garandeert dat een product echts Zeeuws is. Dat betekent dat het in Zeeland is geteeld, gekweekt, gevist of geproduceerd is met Zeeuwse grondstoffen. Dat is bovendien op een duurzame manier gebeurd, met respect voor milieu, mens en dier.

 


 

© 2021 - 2023 De Schelp Seafood BV | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel